Kopia-(2)-av-Blaa-gubbe-reser-staplar-Fotolia_3183788_XS.jpg

       HerbaSupport-logo2-3.jpg
 
 Hem Produktkunskap Viktkontroll Sportnäring Hudvård     Herbalife   Resultat     Q & A       Kontakt

 Questions & Answers

   Q & A står för Frågor & Svar. Här ser du exempel på några av de vanligaste frågorna. Svar på andra
   frågor kan du få av din Herbalife-kontakt, dvs den Distributör som skickat dig till den här sajten.

"Är produkterna säkra?"

Ja, de är testade av respektive lands livsmedelsverk i alla +70 länder där Herbalife säljs. De går under beteckningen livsmedelsersättning dvs. Mat!  Äter man vanlig mat kan man äta Herbalife.  Produkterna har 100% av innehållet listat i innehållsförteckningen på burkarna, så att alla kan läsa sig till vad som finns inuti.

 

 

"Kan alla använda produkterna?"

Ja, äter man vanlig mat så kan man äta Herbalife.  Är en person allergisk mot någonting så kan den personen läsa på burken för att se om det är något som den är allergisk mot. Herbalifes produkter kan användas av alla.  Barn, äldre, gravida och alla vi andra mår bra av att få i oss rätt näring.

 

 

"Kan man använda produkterna om man äter medicin?"

Ja, På Herbalifes produkter finns ingen varningstriangel eller liknande (som man enligt lag måste sätta ut om en produkt inte kan kombineras med viss medicin eller mat).

 

 

"Måste jag fortsätta att äta Herbalife när jag har gått ner i vikt?"

Nej, våra kunder använder först ett viktminskningsprogram för att gå ner i vikt.  När de sedan har gått ner till sin målvikt använder de ett viktkontrollprogram under lika lång tid som det tog för dem att gå ner de överflödiga kilona.  När de sedan är klara med sitt viktkontrollprogram bestämmer de själva om de vill fortsätta att använda Herbalifes produkter för god hälsa och för att få i sig optimal näring.

 

 

"Kommer jag att känna mig hungrig om jag dricker 2 proteindrinkar per dag och äter ett mål?"

 

Nej, kunden kommer troligen att få i sig mer näring än vad den får i sig genom sin “vanliga” kost.  En proteindrink motsvarar näringsmässigt en trerättersmiddag men utan onödiga kalorier!  När kroppen får i sig den näring den behöver känner man inte längre “sug” efter onyttig mat och godis.  Samtidigt som kunden går ner i vikt kommer den att må bra, känna sig behagligt mätt samt ha mer energi!

 

 

"Vad händer om jag inte är nöjd, inte smakar gott m.m?"

 

Inga problem!  Om kunden inte är nöjd med produkterna så ger Herbalife en 30- dagars “nöjd-kund-garanti”.  Kunden lämnar tillbaka burkarna till dig eller till Herbalife och du betalar tillbaka pengarna till kunden.  Du får sedan skicka tillbaka burkar och returkvitto till Herbalife som ersätter dig genom att skicka nya produkter till dig.  Om det inte smakar gott kan du och kunden eventuellt ordna med ett byte av proteindrink eller liknande, allt går att fixa!

 

 

"Vilka är våra huvudsakliga målgrupper?"

Människor som vill må bra, bli piggare, kontrollera sin vikt, prestera bättre i sin idrott eller helt enkelt se bättre ut.  Herbalifes produkter kan med fördel användas av alla människor... och vem vill inte må bra och se bra ut(?)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Även om det är Herbalife Sweden AB, Box 556, 101 31 Stockholm, som tillhandahåller denna affärsmöjlighet,
så är det oberoende distributör Jan Pethrus/Caddy Marketing som har förberett och distribuerar detta material.
Varor som säljs är näringsprodukter, hud- och kroppsvårdsprodukter. Transaktioner är utförda av distributörer som huvudmän.
Inga delar av hemsidan får reproduceras utan skriftlig tillåtelse från Jan Pethrus, Caddy Marketing UK, 14 Lambridge Wood Road,
Henley-on-Thames, RG9 3BS, UK. E-mail: info@herbaprodukter.se, +44(0)1491-577150, VAT reg nr: GB 916 7470 07

.

Copyright © 2010-2013, Caddy Marketing UK / info@herbaprodukter.se   

                                                                                                   Disclaimer  /   Privacy Policy   /    Kontakt