Kopia-(2)-av-Blaa-gubbe-reser-staplar-Fotolia_3183788_XS.jpg

       HerbaSupport-logo2-3.jpg
 
 Hem Produktkunskap Viktkontroll Sportnäring Hudvård     Herbalife   Resultat     Q & A       Kontakt

Viktkontroll

En av de vanligaste missuppfattningarna är att man kan gå
ner i vikt genom att "äta mindre vanlig mat"!

Tänk efter nu; i maten vi äter finns (förhoppningsvis) den näring som cellerna behöver för att kunna fungera normalt. Genom att äta mindre och därigenom strypa tillförseln av näring kan vi knappast förvänta oss att cellerna ska fungera normalt!

På lång sikt kan det medföra bristsjukdomar. På kort sikt kan det innebära att man upplever brist på energi. Dessutom går kroppen då in i svältmod och spar ALLT man sätter i sig, vilket är en naturlig skyddsmekanism - ifall man "inte får näring imorgon heller".

Följden blir att kroppen måste ta de ämnen som inte tillförs från bl.a. muskeldepåerna för att överleva, med mindre muskelvolym och ökad fettprocent som följd. Eftersom muskler förbränner ca 7 gånger så många kalorier jämfört med fettceller hamnar man viktmässigt i en negativ spiral.

Herbalifes produkter kan hjälpa dig att komma ur den spiralen!


Dubbel fetma på 28 år

1_2317411TS1296816004616_Fetma_Foto_S-E_Johansson.jpg

Övervikt och fetma - ett globalt hälsohot. Foto: Sven-Erik Johansson

Antalet människor i världen som lider av fetma har fördubblats de senaste 28 åren. Fetmaepidemin finns nu inte bara i i-länder som Sverige utan har spritt sig till många u-länder, visar en ny stor studie.

- U-länderna får problem med både fetma och svält samtidigt, säger professor Claude Marcus.

Övervikt och fetma är ett globalt hälsohot. Tre studier, som publiceras i den vetenskapliga tidskriften The Lancet idag (8 feb 2011), visar att förekomsten av fetma världen över har fördubblats mellan 1980 och 2008.

Fetmaepidemin drabbar nu inte bara höginkomstländer. Också i låginkomst- och mellaninkomstländer blir befolkningen allt tyngre. Tjockast i världen är invånarna på Nauru i Stilla havet där genomsnittsinvånaren lider av svår fetma, med ett BMI på i genomsnitt 33,9 för män och 35 för kvinnor. Nordamerika har annars högst andel feta män. Sydafrika har flest feta kvinnor, följt av Nordafrika och Mellanöstern.

Västlig livsstil

– De rika i u-länderna anammar en västlig livsstil med Mc Donalds och läsk och blir feta. Samtidigt som de fattiga svälter, säger Claude Marcus, professor och överviktsexpert på KI. Också svenskarna har blivit tyngre med ett BMI som ligger väl över världsgenomsnittet. Genomsnittsmannen har ökat från det normala BMI:t 24,7 till det överviktiga 26,4. Genomsnittskvinnan från det normala 24,4 till det lätt överviktiga 25,1.

Däremot har svenskarna, precis som befolkningen i många andra höginkomstländer, sänkt både sitt blodtryck och kolesterol. Orsaken är bättre läkemedel, bättre sjukvård och livsstilsförändringar som sundare kost och mer motion.

– Det tråkiga är att sjukligheten inte blivit lägre trots lägre kolesterol och blodtryck. Det beror på att svenskarna samtidigt ökat i vikt. Hade vi inte gjort det skulle man kunna se mycket goda effekter på folkhälsan, säger Claude Marcus.

Gratis Wellnessanalys!

Ring din Distributör och boka en tid!

Wellnessanalys.jpg


Även om det är Herbalife Sweden AB, Box 556, 101 31 Stockholm, som tillhandahåller denna affärsmöjlighet,
så är det oberoende distributör Jan Pethrus/Caddy Marketing som har förberett och distribuerar detta material.
Varor som säljs är näringsprodukter, hud- och kroppsvårdsprodukter. Transaktioner är utförda av distributörer som huvudmän.
Inga delar av hemsidan får reproduceras utan skriftlig tillåtelse från Jan Pethrus, Caddy Marketing UK, 14 Lambridge Wood Road,
Henley-on-Thames, RG9 3BS, UK. E-mail: info@herbaprodukter.se, +44(0)1491-577150, VAT reg nr: GB 916 7470 07

.

Copyright © 2010-2013, Caddy Marketing UK / info@herbaprodukter.se   

                                                                                                   Disclaimer  /   Privacy Policy   /    Kontakt